Jocul pe mobil Panzer Geekz testat pe Microsoft Lumia 950 XL

Dupa cum stiti si voi varietatea jocurilor din Windows Store si lipsa de nume mari lasa de dorit si uneori ne duce la o cautare asidua de jocuri care chiar sa merite sa fie jucate pe aceste telefoane Lumia pe care sunt testate. In ceea ce urmeaza o sa va prezentam jocul Panzer Geekz, un joc merituos la prima vedere, desi ca orice joc nu este lipsit de defecte, chiar daca este gratuit in Windows Store.

Inca din titlu remarcam ca avem de-a face cu niste tanculete de jucarie care sunt aruncate in actiune de 3 tocilari vorbareti, care de fiecare data planeaza deasupra unei harti 3D, asemanatoare celei din cel de-al doilea Razboi Mondial. Panzer Geekz se practica foarte simplu, iar tot ce trebuie ca noi sa facem este sa dam swipe pentru a porni tanculetu si apoi sa inclinam terminalul pentru a porni intr-o anumita directie de deplasare.

Ideea principala a acestui joc este sa tinem tancul intr-o miscare continua. Pentru a reusi acest lucru trebuie sa lovim cati mai multi soldati sau oi pentru a continua sa ia viteza, insa daca loveste un zid, copac sau alte obstacole prezente pe harta 3D este ”Game over” pentru ca jucaria se va opri din miscare. Tinta care trebuie atinsa este sa ajungem cu brio la un mic stalp cu steagul.

Panzer Geekz este foarte interesant pentru ca prezinta multe seturi de nivele. Fiecare nivel iti ofera stelute, iar in functie de cum performam stelutele ne ajuta sa trecem mai departe. Acest joc este o combinatie dintre Pinball si Bowling insa este mult mai reusit si este dotata cu o grafica cat de cat generoasa.

In concluzie, acest joc cu tanculete merita incercat pentru ca prima data o sa va starneasca interesul si pentru o perioada de timp o sa va bucurati de el, insa in timp o sa devina plictisitor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *