Aplicația Siebo Home

La inceputul lunii decembrie cei de la Allview s-au facut remarcati prin lansarea sistemului Siebo Smart Home. Aici este vorba despre o suita care include produse pentru o casa inteligenta ce include foarte multi senzori, o oglinda smart, o camera video de supraveghere, dar si multe alte produse interesante precum o cafetiera smart ce face cafeaua la comanda printr-o simpla apasare de buton a smartphone-ului tau.

Desigur, pentru o utilizare a acestor aparate de ultima generatie smart, trebuie sa aveti instalata o aplicatie numita Siebo Home. Aceasta a fost lansata in data de 24 decembrie 2016 sub forma ”beta” in magazinul Google Play. De asemenea, software-ul ne va permite sa monitorizam locuinta de la mare distanta cu ajutorul camerei de supraveghere instalata.

Un avantaj al acestei aplicatii este acela ca in cazul unei intamplari nefericite aceasta ne va trimite semnale pe propriul smartphone. Sonzorii special prezenti in interiorul aparatului smart detecteaza si scapari de gaze sau fum la interior si de asemenea o sa fim alertati indirect prin intermediul aplicatiei. Pretul unui asemenea aparat este de aproximativ 800 de lei.

In concluzie, aparatul smart este unul foarte folositor pentru ca, atat ca ne putem monitoriza locuinta de la distanta, dar ne si anunta in cazul unei intamplari nefericite si totul prin intermediul aplicatiei Siebo Smart Home.

Cum am spus si mai sus, aplicatia se gaseste pe Google Play sub forma de beta cu totul gratuita (Free). Cred ca este un progres urias pentru mareata companie romaneasca Allview deoarece a lansat foarte multe smartphone-uri de inalta generatie care s-au ridicat destul de mult si pot fi comparate cu flagship-urile de top, iar acum a pus in folosinta un aparat de ultima generatie smart care poate fi folosit prin intermediul unei simple aplicatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *